Vastgoedbemiddeling in Doetinchem

Voor vastgoedbemiddeling in Doetinchem ben je aan het juiste adres bij Franken Vastgoed. Wij beschikken over de expertise en ervaring om u te adviseren. Dat doen wij op het gebied van commercieel vastgoed en maatschappelijk vastgoed. Op zoek naar bedrijfshuisvesting in Doetinchem? Onderstaand leest u meer over hoe wij u kunnen helpen op in uw situatie. 

Bedrijfshuisvesting kopen

Een bedrijfspand kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Het gaat om een beslissing met (financiële) impact. Daarom is professionele begeleiding echt aan te raden. Wij helpen u in het volledige proces. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het aankopen van bedrijfshuisvesting in Doetinchem.

Bedrijfshuisvesting verkopen

Uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte succesvol verkopen voor de beste prijs én voorwaarden? Dat vraagt om kennis en ervaring. Dat is wat wij bij Franken Vastgoed in huis hebben. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen van uw vastgoed in Doetinchem.

Bedrijfshuisvesting huren

Als u van plan bent een bedrijfspand te huren, dan wilt u zeker zijn van de juiste voorwaarden en een eerlijke prijsstelling. Wij kunnen u helpen met een objectieve beoordeling van de kwaliteit van het pand dat u op het oog hebt. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het huren van een bedrijfspand in Doetinchem.

Bedrijfshuisvesting verhuren

Op zoek naar een serieuze huurder voor uw bedrijfspand in Doetinchem? Wij brengen graag uw wensen in kaart om vervolgens proactief op zoek te gaan naar de juiste partij/kandidaat. Lees hier meer over hoe wij u helpen aan een huurder voor uw bedrijfspand in Doetinchem.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze verschillende dienstverleningen op het gebied van vastgoedbemiddeling? Neem gerust contact met ons op via 0314-646610 of mail ons op info@frankenvastgoed.nlinfo@frankenvastgoed.nl

Neem contact op