Bedrijfshuisvesting huren in de regio Doetinchem

Bent u in de regio Doetinchem op zoek naar een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte om te huren? Gespecialiseerd bedrijfsmakelaar Franken Vastgoed kent de markt én heeft het netwerk om u te helpen.

Wij nemen de tijd om uw wensen en behoeften in beeld te brengen. Dat geldt ook voor het vinden van de juiste locatie en het selecteren van mogelijke objecten. Waarbij vertrouwen en zekerheid centraal staan, het gaat tenslotte om uw toekomstige bedrijfshuisvesting.

> Bekijk aanbod bedrijfshuisvesting

Bij het (aan)huren van bedrijfshuisvesting in de regio Doetinchem begeleiden wij u onder andere met vraagstukken over de ruimtebehoefte en bijbehorende kwaliteit, het voeren van de onderhandelingen en het beoordelen van de huurovereenkomst.

Neem contact op

Zo gaan wij te werk

Nadat u kennisgemaakt heeft met register makelaar Jeroen Franken, inventariseren wij uw wensen en behoefte. Vervolgens gaan wij met deze informatie op zoek naar een passend object. Wij selecteren en presenteren een selectie. Zodra u interesse heeft, regelen en begeleiden wij uw bezichtiging.

Als u serieuze interesse heeft en over wilt gaan tot huur, voeren wij voor u de onderhandelingen. Komen we tot een deal dan verzorgen wij het contact met de betrokken partijen over de oplevering.

Ons (aan)huurproces samengevat

  1. Kennismaking;
  2. Inventarisatie wensen en behoeften;
  3. Zoekend naar passend object;
  4. Selecteren en presenteren selectie;
  5. Inplannen bezichtigingen;
  6. Uitvoeren/begeleiden van bezichtigingen;
  7. Voeren van onderhandelingen;
  8. Contact met de betrokken partijen over de oplevering.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon meer informatie over het huren van bedrijfshuisvesting in de regio Doetinchem?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0314-646610 of stuur ons een mail op info@frankenvastgoed.nl. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Dan nemen wij met u contact op.

Contactformulier

Relevante begrippen

- Huurcontract
Een huurcontract is een overeenkomst tussen u en de verhuurder van het object. In het document is informatie opgenomen over de duur van het contract, de wijze van huurverhoging, mogelijke bestemmingsplannen, belastingen en kosten (gas, water licht).

- Huurindex
Een verhuurder of een beheerder kan de huurprijs jaarlijks aanpassen aan de hand van consumentenprijzen. Dit gebeurt aan de hand van de huurindex (huurindexatie). Dit is een percentage waarmee de huur jaarlijks kan stijgen. Deze huurindexatie is gekoppeld aan het CPI (consumentenprijsindexcijfer) berekend en gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek). Gaan de consumentenprijzen omhoog, dan kan de huurprijs ook omhoog.

> Bekijk aanbod bedrijfshuisvesting 

Vraag & antwoord

- Waarom bij Franken Vastgoed bedrijfshuisvesting huren in de regio Doetinchem?
Bedrijfshuisvesting huren in de regio Doetinchem doe je via Franken Vastgoed omdat wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk in de regio. Dit combineren wij graag met onze jarenlange ervaring en expertise. Wij werken met een klein team van specialisten waarmee wij persoonlijk contact voorop stellen.

- Waaruit bestaat ons huur aanbod aan bedrijfshuisvesting in de regio Doetinchem?
Als bedrijfsmakelaar zijn wij voornamelijk actief in de regio Doetinchem (Achterhoek). Ons dagelijkse werkgebied ligt tussen Eibergen, Winterswijk, Duiven en Zutphen. In die regio bieden wij bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkelruimtes aan.

Nieuwbouwproject De Walstaete in Terborg, verhuurd door Franken Vastgoed.
Nieuwbouwproject De Walstaete in Terborg, verhuurd door Franken Vastgoed.