Franken Vastgoed Bemiddeling & Advies is een betrouwbare vastgoedadviseur met gedrevenheid en passie. Wij streven naar een duurzame klantenrelatie. Door samen met de klant als team te opereren proberen wij de beste resultaten te realiseren. Wij zijn actief als vastgoedadviseur op het gebied van o.a. bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelruimtes.

Alleen als wij meerwaarde kunnen bieden aan uw organisatie, strategie of portefeuille, krijgt u advies van ons. Dit vormt het fundament voor een langdurige relatie op basis van vertrouwen. Vertrouwen in onze deskundigheid en inzet, maar ook in onze integriteit. Zo is één van onze principes dat wij betrokken zijn bij onze klanten en nooit tegelijkertijd andere partijen vertegenwoordigen die de belangen van onze klanten kunnen schaden.

Maak kennis met ons team 

Gecertificeerd bedrijfsmakelaar

> Registratie bij TMI

Het Taxatie Management Instituut (TMI) is een onafhankelijke instantie die zich inzet voor de kwaliteit van taxaties van commercieel vastgoed in Nederland. Door zich te registreren bij het TMI, verklaart een taxateur zich te houden aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV) en zich te conformeren aan de kwaliteitsnormen van het TMI.

> Registratie bij de stichting NRVT

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor de professionalisering van vastgoedtaxaties in Nederland. Door registratie bij het NRVT tonen taxateurs aan dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zich houden aan de gedrags- en beroepsregels van het NRVT.

> Registratie Register-makelaar vastgoedcert

VastgoedCert is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor de professionalisering van de makelaardij in Nederland. Door registratie bij VastgoedCert tonen makelaars aan dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zich houden aan de gedrags- en beroepsregels van VastgoedCert.

Missie & Visie

Wij streven er continue naar om open en transparant te zijn en daarom vinden we het belangrijk dat u weet wat u van ons kunt verwachten en hoe wij werken. Om die reden hebben wij een missie en visie geformuleerd.

Visie

Naast klanttevredenheid, een goede communicatie en betrouwbare dienstverlening verwachten klanten in de toekomst meer beleving en ervaring. Door steeds kritisch naar onszelf te kijken, blijven we continue zoeken naar onderscheidende toegevoegde waarden in persoonlijk contact en service op maat. Wij blijven onze bestaande diensten uitbouwen om deze nog beter te laten aansluiten bij de wensen van onze klant. Dankzij onze jarenlange ervaring en alle veranderingen die wij voorbij hebben zien komen in de maatschappij, blijven wij met veel passie innoveren. Hiermee maken wij het verschil en dichten wij de kloof tussen bestaande bedrijven en de veranderende wensen van klanten.

Missie

In de huidige markt zien wij dat de wensen van de klant steeds complexer worden. Door toenemende regelgeving, bedrijven en wensen zijn de gevolgen niet meer te overzien. Dankzij onze persoonlijke benadering en deskundige, onafhankelijke en proactieve werkwijze, geven wij onze klanten een betrouwbaar en helder advies. Wij bieden een breed dienstenpakket en zijn in staat een integraal plan op te stellen waarmee wij de klant geheel kunnen ontzorgen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel , waardoor wij nét even iets meer voor onze klant kunnen betekenen. Niet alleen voor de klant, maar ook mét de klant behalen wij het beste resultaat.

Wij streven naar openheid en laagdrempeligheid. Om onze klant een duidelijk beeld te geven van onze organisatie hebben wij vier kernwaarden geformuleerd. Dit zijn beloftes die wij maken en die wij continue op het hoogste niveau uitvoeren.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

In onze branche is vertrouwen misschien wel het belangrijkste goed. Wij hebben daarom betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan. Betrouwbaarheid komt bij ons tot uiting in onze discrete manier van werken en het altijd nakomen van afspraken.

Betrokken

Wij zijn zeer betrokken en onze klant staat bij ons op de eerste plaats. De mening, wensen en verwachtingen van onze klant zijn veruit de belangrijkste aspecten. Betrokkenheid komt bij ons tot uiting in korte communicatielijnen en wij zijn er altijd voor een goed gesprek of luisterend oor.

Deskundig

Bij onze organisatie werken deskundige en onderlegde mensen. Onze mensen werken met passie, hebben veel kennis en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, dankzij deelname aan verschillende brancheverenigingen binnen de makelaardij.

Onafhankelijk

Als onafhankelijke partij zijn wij zeer deskundig en betrouwbaar. Dankzij inschrijving bij verschillende kwaliteitsregisters binnen de makelaardij, bieden wij zekerheid en onafhankelijkheid aan onze klant.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod