Bedrijfshuisvesting verhuren in de regio Doetinchem

Bent u eigenaar van een bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoorruimte en bent u op zoek naar een huurder? Maak gebruik van ons netwerk. Wij als gespecialiseerd bedrijfsmakelaar in de regio Doetincchem helpen u graag!

Vanzelfsprekend is betrouwbaarheid en zekerheid van groot belang bij het verhuren van uw bedrijfshuisvesting. Wij gaan graag voor u op zoek om een passende huurder te vinden.

Bij het verhuren van bedrijfshuisvesting in dne regio Doetinchem verzorgen wij het op de markt brengen van uw object, het zoeken en vinden van de juiste huurder, het controleren van de mogelijke huurder, het opstellen van de huurovereenkomst.

Neem contact op

Zo gaan wij te werk

Onze register makelaar Jeroen Franken maakt graag kennis met u. Om technische informatie te verkrijgen, inventariseert hij uw object op locatie. Uiteraard brengt hij ook uw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens stellen wij een OTD (opdracht tot dienstverlening) op. Bij goedkeuring bepalen we de waarde en eventuele opbrengsten van uw object. Daarna brengen we met behulp van diverse marketingcommunicatie-uitingen uw object op de markt.

Ook starten we met het benaderen van potentiële huurders uit ons eigen netwerk. Zodra er serieuze interesse is, plannen wij een bezichtiging in. Wij verzorgen de begeleiding van de bezichtiging. Ondertussen houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Als geïnteresseerden over willen gaan tot huur, dan zorgen wij voor het opmaken van de contracten. Vervolgens blijven wij aangesloten om de verhuurperiode vlekkeloos te laten verlopen.

Ons verhuurproces samengevat

 1. Kennismaking;
 2. Inventarisatie van uw wensen en behoeften;
 3. Pand-inventarisatie op locatie;
 4. Opmaken van een OTD (opdracht tot dienstverlening);
 5. Bepalen van de waarde en eventuele opbrengsten;
 6. Op de markt brengen van uw object;
 7. Benaderen van potentiële huurders;
 8. Inplannen van bezichtigingen;
 9. Uitvoeren/begeleiden van bezichtigingen;
 10. Het opmaken van de overeenkomsten/contracten;
 11. Het verzorgen van de oplevering en opmaken van een proces-verbaal van oplevering. 

Heeft u een vraag of wilt u gewoon meer informatie over het verhuren van bedrijfshuisvesting in de regio Doetinchem?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0314-646610 of stuur ons een mail info@frankenvastgoed.nl. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Dan nemen wij met u contact op.

Contactformulier

Relevante begrippen

- Onderhuur
Onderhuren is het huren van een pand of ruimte van een andere huurder. Afhankelijk van de huurovereenkomst is dit mogelijk.

Vraag & antwoord

- Waarom bij Franken Vastgoed bedrijfshuisvesting verhuren in de regio Doetinchem?
Bedrijfshuisvesting verhuren in de regio Doetinchem doe je via Franken Vastgoed omdat wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk in de regio. Dit combineren wij graag met onze jarenlange ervaring en expertise. Wij werken met een klein team van specialisten waarmee wij persoonlijk contact voorop stellen.

- Waaruit bestaat ons verhuur aanbod aan bedrijfshuisvesting in de regio Doetinchem?
Als bedrijfsmakelaar zijn wij voornamelijk actief in de regio Doetinchem (Achterhoek). Ons dagelijkse werkgebied ligt tussen Eibergen, Winterswijk, Duiven en Zutphen. In die regio verhuren wij bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkelruimtes.

Een bedrijfspand aan de Doetinchemseweg in Doetinchem, verhuurd door Franken Vastgoed.
Een bedrijfspand aan de Doetinchemseweg in Doetinchem, verhuurd door Franken Vastgoed.