Beleggen in vastgoed

Geld kan op vele manieren belegd worden. Vastgoed is al decennia lang een zekere belegging gebleken.

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij treden op voor ofwel koper ofwel verkoper en behartigen uw belangen volledig onafhankelijk, met enthousiasme en met actuele kennis van zaken. We hebben jarenlang ervaring in vastgoed beleggen, onze aanpak is deskundig en wij beschikken over een uitgebreid en relevant landelijk en regionaal relatienetwerk.

Wij streven naar een optimaal rendement en een minimum aan risico's voor onze cliënten. Op basis van de goede resultaten die wij boeken bij het beleggen van vastgoed, is onze relatiekring met vastgoedportfolio's steeds sterker gegroeid, evenals onze expertise. Uw verkoop- en acquisitiestrategie is bij ons in professionele handen.

Van analyse tot actie

Voordat we een object aan u voorleggen, beoordelen we de kwaliteit, waardevastheid, ontwikkelingsmogelijkheden en levenscyclus. Wij analyseren uw investeringsbehoefte en verzamelen continu relevante markt- en financiële informatie. Op dit degelijke fundament bouwen wij uw onroerend goed portefeuille.

Dankzij ons grote netwerk en jaren ervaring gaan wij graag met u in gesprek voor iedere uitdaging op het gebied van vastgoed. Ook voor taxaties, vastgoedbemiddeling en strategisch vastgoedbeheer. Wij zijn graag uw eerste onafhankelijke gesprekspartner.

Neem contact op

De stadspoort van Doetinchem met op de achtergrond een groot beleggingspand beheerd door Franken Vastgoed.
De stadspoort van Doetinchem met op de achtergrond een groot beleggingspand beheerd door Franken Vastgoed.