Bedrijfspand kopen

Bedrijfshuisvesting kopen en verkopen in de regio Doetinchem

Een bedrijfspand kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Het gaat om een beslissing met (financiële) impact. Daarom is professionele begeleiding echt aan te raden. Wij helpen u in het volledige proces. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het aankopen van bedrijfshuisvesting.

Bedrijfspand verkopen

Uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte in de regio Doetinchem succesvol verkopen voor de beste prijs én voorwaarden? Dat vraagt om kennis en ervaring. Dat is wat wij bij Franken Vastgoed in huis hebben. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen van uw vastgoed.

Heeft u een vraag over het kopen of verkopen van een bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand? Neem gerust contact met ons op via 0314-646610 of mail ons op info@frankenvastgoed.nl.

Neem contact op

Bedrijfspand kopen

Bedrijfspand huren

Bedrijfshuisvesting huren en verhuren in de regio Doetinchem

Als u van plan bent een bedrijfspand te huren in de regio Doetinchem, dan wilt u zeker zijn van de juiste voorwaarden en een eerlijke prijsstelling. Wij kunnen u helpen met een objectieve beoordeling van de kwaliteit van het pand dat u op het oog hebt. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het huren van een bedrijfspand.

Bedrijfspand verhuren

Op zoek naar een serieuze huurder voor uw bedrijfspand in de regio Doetinchem? Wij brengen graag uw wensen in kaart om vervolgens proactief op zoek te gaan naar de juiste partij/kandidaat. Lees hier meer over hoe wij u helpen aan een huurder voor uw bedrijfspand.

Heeft u een vraag over het huren of verhuren van een bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand? Neem gerust contact met ons op via 0314-646610 of mail ons op info@frankenvastgoed.nl.

Neem contact op

Wij richten ons met Franken Vastgoedbemiddeling op de Achterhoek omdat dit het gebied is waar wij ons netwerk hebben opgebouwd. Makelaar en taxateur Jeroen Franken kent het gebied als geen ander. Doetinchem wordt in de regio gezien als de hoofdstad van de Achterhoek. Strategisch gezien hebben wij ons dan ook gevestigd in Doetinchem.

Bij Franken Vastgoed werken wij met een klein team van specialisten. Oftewel: persoonlijk contact waarbij de lijntjes kort zijn. U spreekt voornamelijk met dezelfde mensen. Intern kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen.

Ons werkgebied & onze opdrachtgevers

Wij werken in opdracht van particuliere eigenaren, ondernemers/bedrijven, financiële instellingen, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en overheden.

Voor vastgoedbemiddeling is Franken Vastgoed als bedrijfsmakelaar actief in de regio Doetinchem, ook wel Achterhoek genoemd. Ons dagelijkse werkgebied ligt tussen Eibergen, Winterswijk, Duiven en Zutphen.

Bekijk aanbod bedrijfshuisvesting

Bedrijfspand huren

Contactformulier

Een vraag of vrijblijvend kennismaken?

Contactformulier