Vastgoedbemiddeling in de regio Doetinchem

Voor vastgoedbemiddeling in de regio Doetinchem ben je aan het juiste adres bij Franken Vastgoed. Wij beschikken over de expertise en ervaring om u te adviseren. Dat doen wij op het gebied van commercieel vastgoed en maatschappelijk vastgoed. Hulp nodig rondom bedrijfshuisvesting in de regio Doetinchem? Onderstaand leest u meer over hoe wij u kunnen helpen in uw situatie.

Bedrijfshuisvesting kopen

Een bedrijfspand kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Het gaat om een beslissing met (financiële) impact. Daarom is professionele begeleiding echt aan te raden. Wij helpen u in het volledige proces. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het aankopen van bedrijfshuisvesting.

Bedrijfshuisvesting verkopen

Uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte in de regio Doetinchem succesvol verkopen voor de beste prijs én voorwaarden? Dat vraagt om kennis en ervaring. Dat is wat wij bij Franken Vastgoed in huis hebben. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen van uw vastgoed.

Bedrijfshuisvesting huren

Als u van plan bent een bedrijfspand te huren in de regio Doetinchem, dan wilt u zeker zijn van de juiste voorwaarden en een eerlijke prijsstelling. Wij kunnen u helpen met een objectieve beoordeling van de kwaliteit van het pand dat u op het oog hebt. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen bij het huren van een bedrijfspand.

Bedrijfshuisvesting verhuren

Op zoek naar een serieuze huurder voor uw bedrijfspand in de regio Doetinchem? Wij brengen graag uw wensen in kaart om vervolgens proactief op zoek te gaan naar de juiste partij/kandidaat. Lees hier meer over hoe wij u helpen aan een huurder voor uw bedrijfspand.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze verschillende dienstverleningen? Neem gerust contact met ons op via 0314-646610 of mail ons op info@frankenvastgoed.nl

Neem contact op

Vraag & antwoord

- Wat is vastgoedbemiddeling?
Vastgoedbemiddeling is het onderhandelen door een bemiddelaar tussen een verkoper en een koper van vastgoed. De vastgoedbemiddelaar, oftewel de bedrijfsmakelaar, heeft een neutrale en objectieve rol in het proces.

- Wat is bedrijfshuisvesting?
Bedrijfshuisvesting is een werkplek of -locatie waar een bedrijf zich vestigt zoals een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte.

- Waarom vastgoedbemiddeling in de Achterhoek?
Wij richten ons met Franken Vastgoedbemiddeling op de Achterhoek omdat dit het gebied is waar wij ons netwerk hebben opgebouwd. Makelaar en taxateur Jeroen Franken kent het gebied als geen ander. Doetinchem wordt in de regio gezien als de hoofdstad van de Achterhoek. Strategisch gezien hebben wij ons dan ook gevestigd in Doetinchem.

- Wat zijn de voordelen van Franken Vastgoed vastgoedbemiddeling in de regio Doetinchem?
Bij Franken Vastgoed werken wij met een klein team van specialisten. Oftewel: persoonlijk contact waarbij de lijntjes kort zijn. U spreekt voornamelijk met dezelfde mensen. Intern kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen.

- Voor welke partijen verzorgt Franken Vastgoed vastgoedbemiddeling?
Wij werken in opdracht van particuliere eigenaren, ondernemers/bedrijven, financiële instellingen, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en overheden.

- Wat is het werkgebied van Franken Vastgoed?
Voor vastgoedbemiddeling is Franken Vastgoed als bedrijfsmakelaar actief in de regio Doetinchem, ook wel Achterhoek genoemd. Ons dagelijkse werkgebied ligt tussen Eibergen, Winterswijk, Duiven en Zutphen.

Een pand aan de Burgermeester van Nispenstraat in Doetinchem, verkocht door Franken Vastgoed.
Een pand aan de Burgermeester van Nispenstraat in Doetinchem, verkocht door Franken Vastgoed.