Taxatie bedrijfspand

Bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand is het belangrijk om de waarde van het pand vast te laten stellen. Met een taxatie van een bedrijfspand weet u zeker dat u het pand voor de juiste prijs koopt of verkoopt. Bij de verhuur van een bedrijfspand is een taxatie belangrijk om te controleren of de huurprijs de juiste hoogte heeft. Daarnaast kan een betrouwbare taxatie van uw bedrijfspand van grote waarde zijn bij een financiering of ten behoeve van een (fiscale) herwaardering.

Snelle en betrouwbare waardebepaling

Dagelijks taxeren wij als taxateur van onroerend goed kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, winkels en diverse andere bedrijfsgebouwen voor eigenaren, banken, pensioen- en beleggingsfondsen, overheden en eindgebruikers. Als taxateur van onroerend goed bieden wij een snelle en betrouwbare waardebepaling van uw bedrijfspand.

Waarvoor dient een taxatie van een bedrijfspand?

Taxatie is nodig om gebouwen te waarderen op een bepaalde peildatum. Er kunnen verschillende redenen zijn om een dit te laten uitvoeren waaronder:

  • Taxaties voor aan- en verkoop;
  • Taxaties ten behoeve van een financiering;
  • Taxaties voor (fiscale) herwaardering;
  • Taxaties voor het vaststellen van huurwaarde;

Taxateur onroerend goed

Wij zijn een gekwalificeerd taxateur onroerend goed en zijn ingeschreven in het register van VastgoedCert en NRVT. Ook zijn wij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI) waardoor onze rapporten voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV®). Onze rapporten worden geaccepteerd bij alle bankinstellingen. Dankzij ons grote netwerk en jaren ervaring gaan wij graag met u in gesprek voor iedere uitdaging op het gebied van vastgoed.

Ook voor vastgoedbemiddeling, strategisch vastgoedbeheer en beleggingen. Wij zijn graag uw eerste onafhankelijke gesprekspartner.

Neem contact op

panden