Actualiteiten en ontwikkelingen

Met ruim 15 jaar ervaring in de makelaardij kom ik Franken Vastgoed versterken op de commerciële binnendienst.

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben opgegroeid in het buitengebied van Sinderen, nabij het dorp Varsseveld. Voor mijn studie (Textielhandel) ben ik verhuisd naar Enschede, gevolgd door 12 jaar Nieuwegein. Inmiddels woon ik alweer 14 jaar in Doetinchem.

Commerciële functies

Mijn eerste echte baan na mijn studie was bij een textielgroothandel in Enschede op de commerciële binnendienst. In die functie voelde ik me als een vis in het water. Na mijn verhuizing naar Nieuwegein was het daarom een logische stap om ook daar aan het werk te gaan op een commerciële afdeling. In dit geval bij een biscuitfabriek. Het gehele traject van order, productie, opslag en logistiek kwam voorbij. Veel contacten met grote supermarktketens in zowel binnen- als buitenland, met vervoerders en douane. En wat geeft het een voldoening als je jouw product in de schappen van de winkels ziet liggen.

Opleidingsassistente NVM

Inmiddels ben ik sinds 2006 werkzaam in de makelaardij branche. Dat is begonnen in Nieuwegein bij de NVM zelf, als opleidingsassistente bij SOM (thans Academie voor Vastgoed). Daar is de interesse voor de vastgoedbranche gestart.
Ondanks dat de makelaardij totaal een andere richting is dan mijn studie Textielhandel, zijn er toch overeenkomsten. Tijdens mijn studie was ‘handel’ en hoe het bedrijfsleven werkte de rode draad. En of dat nu in de textiel, de levensmiddelen of in de makelaardij is, de basis is gelijk.

Vanzelfsprekend is het van belang dat je op de hoogte bent van wat er speelt in de makelaardij branche. Met het volgen van de basiscursus makelaardij en het bijwonen van menig studiedag heb ik bij het SOM optimaal voorlichtingen kunnen geven en mensen kunnen begeleiden.

Terug naar de Achterhoek

In 2008 ben ik terug verhuisd naar de Achterhoek. Weer fijn plat proaten en ook hier weer snel werkzaam op de commerciële binnendienst bij een grote makelaarsgroep in het oosten van het land. Waar ik nog meer ervaring op heb gedaan met o.a. het opstellen van huur-/koopovereenkomsten en het uitwerken van taxatierapporten zowel voor de particuliere- als zakelijke vastgoedmarkt.

In die tijd heb ik 8 jaar nauw samengewerkt met Jeroen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en hoe groot was mijn bewondering voor Jeroen toen hij de stap nam om een eigen onderneming te starten! De afgelopen jaren hebben Jeroen en ik contact gehouden en toen de vraag kwam of ik zijn team wilde versterken, was de cirkel weer rond.

Mijn rol bij bedrijfsmakelaar Franken Vastgoed

Ik houd me bij Franken Vastgoed bezig met het plannen van bezichtigingen, beheer-activiteiten, het opstellen van overeenkomsten en het aanmelden van panden op Funda. Kortom alle voorkomende werkzaamheden op kantoor, geen dag is hetzelfde! Ik ben maandag tot en met vrijdag aanwezig en daardoor betrokken bij het volledige verkoop- en verhuurtraject.

Ik ben er trots op om samen met Antoinet en Jeroen verder te mogen bouwen aan de toekomst van Franken Vastgoed. Waarbij we verder werken aan de tevredenheid en de uitbreiding van onze stabiele klantenkring. Ik ben ervan overtuigd dat een prettige samenwerking, de informele sfeer op kantoor en de laagdrempeligheid voor onze opdrachtgevers hierin een meerwaarde is.

Hoe mooi is het, dat de oranje borden langs de weg al herkenbaar zijn vanaf grote afstand?!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod