Actualiteiten en ontwikkelingen

NIEUW AANBOD

Graag presenteren wij u een 2-tal mooie zelfstandige kantoorpanden.  

Gezellenlaan 7 te Doetinchem
Een vrijstaand en hoogwaardig kantoorpand welke deels is verhuurd (beleggingsobject) met parkeervoorzieningen op eigen terrein, gelegen op het kantorenpark Trade & Business Park tussen de Bedrijvenweg en Terborgseweg te Doetinchem. Het kantoorpand is gesplitst in 2 zelfstandige delen met een eigen entree, echter wordt het als geheel te koop aangeboden. Dit biedt de mogelijkheid om het pand deels in eigen gebruik te nemen en deels te verhuren. Thans is de rechtervleugel verhuurd aan 2 huurders.
Lees meer op onze aanbodpagina: 
https://www.frankenvastgoed.nl/bedrijfsmatig-aanbod/koop/doetinchem/gezellenlaan/7?forsaleorrent=0&moveunavailablelistingstothebottom=true&propertytype=1&take=12

Bent u op zoek naar een pand met karakter en authentieke sfeer?, dan bent u aan het Beatrixplein 1 te Wehl aan het juiste adres:

Beatrixplein 1 te Wehl
Een vrijstaand markant kantoorgebouw op een prominente plek in het centrum van Wehl. Het gebouw draagt de status van gemeentelijk monument "Oude Gemeentehuis''. Het gebouw is zowel vanaf het station Wehl als de A18 goed te bereiken. Ook beschikt het over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.
Lees meer:
https://www.frankenvastgoed.nl/bedrijfsmatig-aanbod/koop/wehl/beatrixplein/1?forsaleorrent=0&moveunavailablelistingstothebottom=true&propertytype=1&take=12

 


Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod