Actualiteiten en ontwikkelingen

Per 01 december 2023 is de winkelruimte aan de Stationsstraat 14 in Zelhem verhuurd. Hoe de winkel gaat heten? Je leest het hieronder.

Vorige week werd het huurcontract getekend en vandaag mochten wij alvast de sleutel overhandigen aan twee enthousiaste onderneemsters die een kadowinkel gaan neerzetten met daarbij een plek voor (startende) ondernemers om zichzelf te ontwikkelen op allerlei gebieden.

Hoe vind je tijd voor wat je hart je ingeeft en waar kun je dat op een veilige en laagdrempelige manier tot uiting brengen? Dat is de vraag die ons bezighield in de alledaagse drukte en die wij ook van de vrouwen om ons heen terug kregen. Hierdoor ontstond het idee om samen zo'n plek te creëren. HUGz Hub wordt de plek voor onszelf en voor anderen om talenten en gaven te delen.

Een plek waar iemand gewoon even binnen kan stappen voor een kado, een mooi gesprek of om advies te vragen. We hebben beiden eenn achtergrond als coach en behandelaar. Met HUGz Hub willen we ook anderen inspireren en vertrouwen geven, werkelijk iets toevoegen aan de (lokale) maatschappij.

HUGz Hub wordt een kadowinkel met daarbij plekken voor coaches en behandelaars, een ruimte voor het geven van cursussen en workshops en een ruimte voor het geven van o.a. yogalessen, lezingen en meditatie.

In december zien we jullie graag in Zelhem bij HUGz Hub.

Judith & Cindy 

 

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod