Vastgoed advies

Geen behoefte aan algemene vastgoedbemiddeling, maar juist op zoek naar specifiek vastgoed advies? Hier vindt u een overzicht van verschillende soorten advies en diensten op het gebied van vastgoed.

Of u nu een vastgoedbelegger, een huurder of een verhuurder bent, wij bieden u vanuit ons kantoor in Doetinchem professioneel advies en begeleiding op maat. Hieronder staan enkele gebieden waarin wij expertise bieden:

  • Overeenkomsten: wij begrijpen dat het opstellen en beoordelen van vastgoedovereenkomsten van essentieel belang is om de belangen van alle betrokken partijen te beschermen. Wij helpen bij het opstellen en beoordelen van verschillende soorten vastgoedovereenkomsten, zoals huurcontracten, koopovereenkomsten en beheerovereenkomsten. Bij het opstellen van huurcontracten streven wij ernaar om evenwichtige en duidelijke voorwaarden te creëren die voldoen aan de behoeften van zowel huurders als verhuurders. 

  • Contractbeheer: het beheren van vastgoedcontracten is een complexe taak die nauwkeurigheid en aandacht voor detail vereist. Wij bieden uitgebreid contractbeheer, inclusief het monitoren van contractuele verplichtingen, het bijhouden van belangrijke data zoals contractafloop en het adviseren over eventuele contractwijzigingen of heronderhandelingen. We analyseren de huidige contractuele afspraken, evalueren de marktomstandigheden en strategieën en helpen u bij het bereiken van gunstige en haalbare resultaten.

  • Vastgoedbeheer: het beheren van vastgoed kan een uitdagende taak zijn, vooral als u meerdere eigendommen of een omvangrijke portefeuille heeft. Wij kunnen uw vastgoed beheren door het coördineren van huurincasso, het regelen van onderhoud en reparaties, het vinden van geschikte huurders en het behandelen van eventuele geschillen. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed op efficiënte wijze wordt beheerd, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw vastgoedbeleggingen. Lees hier meer over vastgoedbeheer.

  • Verduurzaming en duurzaamheid: bij vastgoedadvies is duurzaamheid een belangrijk aspect geworden. Wij bieden advies en kunnen u in contact brengen met erkende specialisten. Dit omvat het identificeren van mogelijkheden voor energie-efficiëntie, het implementeren van groene bouwtechnieken en het evalueren van duurzame materialen.

Wordt uw specifieke vraag of probleem niet expliciet genoemd in de bovenstaande tekst, neem dan gerust contact met ons op. We staan open voor het bespreken van uw situatie en het bieden van advies op maat. Ons doel is om u te voorzien van de juiste informatie en begeleiding, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en succesvol kunt opereren op de vastgoedmarkt.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon meer informatie over vastgoed advies in de regio Doetinchem?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0314-646610 of stuur ons een mail info@frankenvastgoed.nl. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Dan nemen wij met u contact op.

Contactformulier

Relevante begrippen

- Bedrijfsvastgoed
Bedrijfsvastgoed, ook wel commercieel vastgoed genoemd, verwijst naar onroerend goed dat wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden in plaats van residentieel gebruik. Bij Franken Vastgoed maken we meestal onderscheid tussen een bedrijfspand, kantoorruimte en winkelruimte.

- Vastgoedportefeuille
Een vastgoedportefeuille verwijst naar de verzameling van onroerend goed eigendommen die worden beheerd of gehouden door een individu, bedrijf, investeringsmaatschappij of fonds. Het is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de totale waarde, omvang en diversificatie van de vastgoedbeleggingen van een entiteit.

Vraag & antwoord

- Waarom vastgoed advies bij Franken Vastgoed?
Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvastgoed. Met ons (relatief) kleine team van specialisten garanderen wij een persoonlijke benadering, volledig gericht op uw behoeften. De korte lijntjes binnen het team zorgen voor snelle en efficiënte communicatie, waardoor besluitvorming soepel verloopt.

Een bedrijfspand aan de Doetinchemseweg in Doetinchem, verhuurd door Franken Vastgoed.
Een bedrijfspand aan de Doetinchemseweg in Doetinchem, verhuurd door Franken Vastgoed.