Actualiteiten en ontwikkelingen

Nog maar een half jaar onderweg op de nieuwe succesvolle locatie in Terborg, is Remco van Ginkel met zijn team alweer toe aan extra bedrijfsruimte!

Met het vertrek van Te Kloeze Riooltechniek naar een nieuwbouwlocatie in Wehl, deed zich een mooie kans voor om de naburige hal aan de Akkermansbeekweg erbij te huren. Sinds december vorig jaar is dit het nieuwe onderkomen van Eurostretch (onderdeel van Tentnet B.V.) welke per 01 juni a.s. wordt uitgebreid.

Op 1 december 2021 is Eurostretch verhuist van Doetinchem naar Terborg. Al snel bleek dat ook het pand in Terborg na een paar maanden alweer te klein was.

Remco aan het woord:

"Door de grote vraag naar stretchtenten hebben we in korte tijd extra machines aangeschaft, voorraden vergroot en de productiecapaciteit verdubbeld. We hebben dan ook geen moment getwijfeld op het moment dat het naastgelegen pand vrijkwam. Door het fijne contact met Franken Vastgoed konden we snel schakelen en waren we binnen no time uitgebreid naar het naastgelegen pand. Superfijn, want dat betekent dat we niet op zoek hoefden te gaan naar een andere locatie. Dit pand geeft ons nu de mogelijkheid om de komende jaren de groei door te zetten."
Met de uitbreiding van ca. 700 m2 omvat de totale bedrijfslocatie van Eurostretch in Terborg ca. 1.900 m2 bedrijfsruimte.
Wij feliciteren de betrokken partijen met deze mooie transactie en wensen Remco met zijn team heel veel succes toe op deze mooie locatie.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod