Bedrijfshuisvesting kopen in Doetinchem

Bent u op zoek naar een ander, een nieuw, een kleiner of een groter pand of ruimte voor uw bedrijf in Doetinchem? Wij als gespecialiseerd bedrijfsmakelaar zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling in onze regio en kennen de markt als geen ander.

Een bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte kopen doet u niet elke dag. Het is een belangrijke financiële beslissing, mogelijk met impact. U krijgt te maken met verschillende zaken. Denk hierbij aan de verschillende belangen van betrokken partijen, maar ook aan de soms ingewikkelde wet- en regelgeving.

> Bekijk aanbod bedrijfshuisvesting in Doetinchem

De juiste begeleiding op het moment dat u het nodig heeft. Wij hebben de ervaring om u te helpen met de belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Bij het (aan)kopen van bedrijfshuisvesting begeleiden wij u met vraagstukken over onder andere de onderhandeling, contractvorming, belastingen en mogelijke aftrekposten. 

Neem contact op

Zo gaan wij te werk

Onze register makelaar Jeroen Franken begint graag met een persoonlijke kennismaking. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u op locatie. Hij maakt vervolgens een inventarisatie van uw wensen en behoeften. Met deze informatie gaan wij op zoek naar passende locaties en objecten. We maken een selectie en presenteren deze.

Bent u geïnteresseerd bedrijfshuisvesting in Doetinchem? Dan regelen wij een bezichtiging. Waar nodig begeleiding wij u tijdens de bezichtiging. Bent u overtuigd en wilt u overgaan tot koop? Dan voeren wij voor u de onderhandelingen. Komen we tot een deal, dan verzorgen wij het opmaken van de overeenkomsten en contracten.

Ons (aan)koopproces samengevat

  1. Kennismaking;
  2. Inventarisatie wensen en behoeften;
  3. Zoeken naar passend aanbod;
  4. Selecteren en presenteren van een selectie;
  5. Inplannen van bezichtigingen;
  6. Uitvoeren/begeleiden van bezichtigingen;
  7. Voeren van onderhandelingen;
  8. Opmaken van de overeenkomsten/contracten.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon meer informatie over het kopen van bedrijfshuisvesting in Doetinchem?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0314-646610 of stuur ons een mail op info@frankenvastgoed.nl. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Dan nemen wij met u contact op.

Contactformulier