Actualiteiten en ontwikkelingen

Een goed netwerk is cruciaal voor succes

Vorig jaar rond deze tijd werden wij benaderd door een particuliere belegger met nieuwbouwplannen die via een gezamenlijke contact naar ons doorverwezen werd, voor advies en bemiddeling. Na een eerste kennismaking was de klik er al snel en naarmate de gesprekken vorderden hadden wij binnen ons netwerk ook al een kandidaat in het vizier die in het geheel zou passen. Met trots mogen wij u melden dat deze kandidaat voor de nieuwbouwlocatie is geworden Van Egmond Industriële Automatisering B.V.. Inmiddels is de bouw begonnen. 

Geert Laseur: "Het aantal activiteiten van Van Egmond Groep neemt toe. Om deze groei te blijven realiseren, is uitbreiding een logische vervolgstap. Daarom betrekken we eind 2022 met onze afdeling industriële automatisering het nieuwe pand aan de Logistiekweg in Doetinchem. 

Op deze nieuwe, duurzame locatie wordt onze werkplaats en afdeling hard- en software engineering gevestigd. Doordat het nieuwe pand op slechts een steenworp afstand ligt van ons hoofdkantoor, blijven de lijnen tussen onze collega's kort. Onze dienstverlening blijft verder onveranderd. 

Met de betrekking van het nieuwe pand zijn wij klaar voor de toekomst. We hopen hiermee tevens een attractieve werkgever in de regio te zijn èn te blijven."

Wij bedanken alvast onze opdrachtgever en wensen Geert met zijn team heel veel succes toe op deze mooie zichtlocatie.

 

 

 

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod