Actualiteiten en ontwikkelingen

Team Franken Vastgoed kijkt graag met u vooruit naar 2023.

Als regionale makelaar en adviseur rondom bedrijfsmatig vastgoed, zien wij 2023 als een jaar waarin we nog steeds te maken hebben met schaarste van bouwgrond alsook bouwmateriaal. Daarnaast houdt de stikstofdiscussie ons ook dit jaar nog bezig en waar duurzaamheid steeds centraler komt te staan binnen elke transactie of advies zien we een steeds grotere kloof ontstaan tussen ''groen'' en niet duurzaam vastgoed door met name de hoge energielasten. 

Ondanks deze veranderende omstandigheden kijken we uit naar het komende jaar en zullen wij proberen uw belangen optimaal te (blijven) behartigen en zoveel mogelijk partijen begeleiden naar hun nieuwe huisvesting. Naast onze bestaande opdrachten hebben we ook alweer nieuwe opdrachten gereed staan om ook 2023 knallend te beginnen! Indien u ook een advies rondom zakelijk vastgoed wenst, komen wij graag met u in contact voor een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag uw vraagstuk en kijken samen met u wat wij hierin kunnen betekenen.

Via deze weg wensen wij u een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2023. Wij kijken uit naar wederom mooie samenwerkingen! 

 

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste panden

Bekijk ons volledige aanbod