Home   |   Info   |   Team

Ons Team

Franken Vastgoed Bemiddeling & Advies staat voor jong, enthousiast, energiek en betrokken. Het doel is je te ontzorgen rondom commercieel vastgoed en alles wat daarbij komt kijken. Dit is vaak een gecompliceerd en hectisch proces, waarin wij kritisch handelen. Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. 

Je krijgt altijd helder advies; We hebben een no-nonsense mentaliteit en zeggen waar het op staat.

Jeroen Franken

Sinds 2001 ben ik werkzaam als gecertificeerd Makelaar en Taxateur. Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest voor een werkgever vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met trots kan ik u zeggen dat ik met veel enthousiasme en energiek in oktober 2017 ben gestart met mijn eigen onderneming  "Franken Vastgoed Bemiddeling & Advies".

We stellen u dan ook graag de vraag: "MOGEN WIJ UW VASTGOED ADVISEUR ZIJN?"

Ervaar het zelf en kom eens vrijblijvend kennis maken met ons. Wij staan u graag te woord over Bemiddeling, Taxaties, Vastgoed Beheer en/of Beleggingen.

Jeroenfranken

Antoinet Wiltink

Als u bij Franken Vastgoed binnenstapt is de kans groot dat u mij als eerste tegenkomt. Hoe leuk is dat! Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarmee medeverantwoordelijk voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van iedere (ver)koop-/(ver)huurtraject en taxaties vanaf de voorbereiding tot aan de afronding.

Mijn achtergrond is dat ik 15 jaar heb gewerkt in het bank- en verzekeringswezen en op dit moment druk bezig ben met mijn visiestuk voor het diploma van Assistent Makelaar zodat ik u in de toekomst nog beter kan helpen.

Antoinetwiltink

uitgelichte panden

Op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie? Klik op één van de onderstaande panden of bekijk wat ons volledige aanbod u te bieden heeft.

Nijverheidsstraat 12 Giesbeek
Nijverheidsstraat 12 Giesbeek
Te koop
Bedrijfshal
Houtmolenstraat 5-A Doetinchem
Houtmolenstraat 5-A Doetinchem
€ 725,- PER/MAAND
Te huur
Bedrijfshal
Ambachtsweg 18 Zelhem
Ambachtsweg 18 Zelhem
Prijs op aanvraag
Te huur
Bedrijfshal