Beschrijving

Per direct te huur 3 hoogwaardige nieuwbouw bedrijfsunits met eigentijdse uitstraling, direct aan de doorgaande weg N316 van Doetinchem naar 's-Heerenberg met directe aansluiting op de A18 en A3 (Arnhem - Oberhausen). Deze duurzame bedrijfsruimtes passen goed bij de trend van vandaag en bij ondernemers die opzoek zijn naar milieuvriendelijke en energiezuinige huisvesting.

METERS EN BESCHIKBAARHEID
Unit 1  300 m2 verhuurd   
Unit 2  300 m2 verhuurd 
Unit 3  300 m2 

BEREIKBAARHEID
Het object ligt direct aan de doorgaande weg van Doetinchem naar 's-Heerenberg (N316) en daarmee de directe aansluiting op de A18 bij Doetinchem en A3 (Arnhem-Oberhausen). Er worden 11 parkeerplaatsen gerealiseerd.

VOORZIENINGEN
- Vloerverwarming;
- Kantoor met airco en pantry;
- Toiletgroep;
- Elektrische overheaddeur;
- Levering stroom via zonnestroom installatie;
- Glad afgewerkte betonvloer; 

BESTEMMINGSPLAN
Het object maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan ''Buitengebied Montferland'' en is bestemd voor bedrijven in milieucategorie 1 en 2.

OPLEVERINGSNIVEAU 
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor gas, water en elektra. 

HUURPRIJS 
Vanaf € 1.500,- per maand, te vermeerderen met BTW. 

SERVICEKOSTEN 
Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden. 

HUURTERMIJN 
In overleg, minimale periode 2 jaar. 

HUUROPZEGTERMIJN 
06 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn. 

BETALINGEN 
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit. 

OMZETBELASTING 
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend. 

ZEKERHEIDSTELLING 
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW. 

HUUROVEREENKOMST 
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken. 

HUURPRIJSAANPASSING 
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang. 

BIJZONDERHEDEN 
- De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.
- De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken: Lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, 
 waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt) 

DISCLAIMER 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken