Akkermansbeekweg 6

Terborg
Koopprijs: € 349.500,-
Te koop
Huis
Kenmerken
  • Perceeloppervlakte ca. 1250mē

Te koop de ideale woonwerk combinatie bestaande uit een bedrijfswoning met bedrijfsruimte en royaal buitenterrein. Het geheel is gelegen op het geheel gerevitaliseerde bedrijfsterrein Akkermansweide te Terborg.

INDELING
Bedrijfswoning:
Centrale entree met royale hal met toilet en welke toegang geeft tot de kantoorruimte en achtergelegen bedrijfsruimte. L-vormige woonkamer met openkeuken en aansluitend een bijkeuken.
1e verdieping heeft een royale overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 zeer royale ouder kamer. Badkamer met badmeubel bad-/douchecombinatie en toilet.

De bedrijfsruimte is deels voorzien van een verdiepingsvloer en verder vrij in te delen. Doormiddel van 2 grote openslaande deuren is via de achter zijde de ruimte te bereiken.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed met op enkele auto minuten aansluiting op de autosnelweg A18.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor gas, water en elektra.

VRAAGPRIJS
EUR 349.500,- kosten koper.

BIJZONDERHEDEN
-    Een ideale woonwerkcombinatie
-    Voldoende buitenruimte aanwezig

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht