Zaagmolenpad

Doetinchem
Koopprijs: Op aanvraag
Te koop
Kavel
Kenmerken
  • In units vanaf 1500m
  • Perceeloppervlakte ca. 22600m

OMSCHRIJVING
Op de locatie bedrijventerrein Keppelseweg is voor verkoop beschikbaar n of meerdere bouwkavels ten behoeve van bedrijfsbebouwing.

De bouwkavels zijn gelegen op het bedrijventerrein Keppelseweg, aan de noord-westzijde van Doetinchem en in de hoek Keppelseweg, Energieweg en Zaagmolenpad.  

METRAGES
In totaal wordt circa 22.600 m2 aan bedrijfskavels aangeboden. Er is een mogelijke verkaveling uitgewerkt, deze kan aangepast worden aan uw wensen.

Kavel 1         VERKOCHT                    
Kavel 2         VERKOCHT
Kavel 3        ca.   4.360 m2
Kavel 4         VERKOCHT
Kavel 5         VERKOCHT
Kavel 6        ca.   1.765 m2
Kavel 7        ca.   4.680 m2
Kavel 8         VERKOCHT

BEREIKBAARHEID
Het terrein is bereikbaar via de Keppelseweg (N-31 Doetinchem-Doesburg-Dieren N-348) en de Energieweg. De aansluiting op de A-18 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

BESTEMMINGSPLAN
De percelen zijn gelegen in de Beheersverordening Bedrijventerrein Wijnbergen, De Huet, Keppelseweg en Hamburgerbroek 2014.
De beheersverordening beslaat het bestemmingsplan Bedrijventerrein Keppelseweg 2002. De vigerende bestemming is Bedrijfsdoeleinden.

Maximale toegestane bedrijvencategorie: 3
Maximale bebouwing: 100% van het bouwvlak
Maximale bouwhoogte: 15,00 meter

KOOPPRIJS
Vanaf € 90,-- per m2 k.k.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht