Hamburgerbroeklaan

Doetinchem
Koopprijs: Op aanvraag
Te koop
Kavel
Kenmerken
  • Perceeloppervlakte ca. 14639mē

Op de locatie Vredesteinterrein zijn nog twee grote kavels beschikbaar. Deze kunnen eventueel gesplitst worden in meerdere kavels.

De kavel van 7085 mē heeft de bestemming ?Bedrijventerrein? met een max. bebouwingspercentage: 70% en maximale bouwhoogte 10 meter. De zijdelingse perceelsgrens moet minimaal 5 m bedragen.

De kavel van 7554 mē heeft de bestemming ?maatschappelijk? In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de bestemming te wijzigen naar ?Kantoor? of ?Bedrijventerrein? met een max. bebouwingspercentage: 70% en maximale bouwhoogte 17 meter.

Op locatie bevindt zich het nieuwe politiebureau en twee bedrijfsverzamelgebouwen. De overige kavels zijn verkocht en hier wordt binnenkort gestart met de bouw. De lokatie grenst direct aan het Stationspoort met o.a. kantoren van Accountantskantoor Kroese Wevers, de Belastingdienst en de Rabobank. Aan de overzijde van het spoor wordt het plan "Iseldoks" ontwikkeld.

Vraagprijzen:

· Kavel 7085 mē koopprijs € 110,- excl. btw k.k. per mē
· Kavel 7554 mē koopprijs € 125,- excl. btw k.k. per mē

Bereikbaarheid:

Het object is op korte afstand gelegen van het centrum van Doetinchem en op loopafstand van het trein- en busstation.
Middels de Havenstraat en de Bedrijvenweg is er een directe ontsluiting met de A-18, welke weer aansluit op de A-12/A-3.

Al met al een top plek om je business waar te maken!

Bestemmingsplan: Verheulsweide - Vredesteinterrein 2010.

Bijzonderheden:

· Verkoop is niet aannemer gebonden
· Overige informatie op aanvraag

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht