Havenstraat 148

Doetinchem
Huurprijs: € 75.000,- PER/JAAR (Excl. 21% BTW)
Te huur
Winkelruimte
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 1150m
  • In units vanaf 430m
  • Perceeloppervlakte ca. 3729m

OMSCHRIJVING
FRAAIE MULTIFUNCTIONELE SHOWROOM/SPORTSCHOOL OP WOONBOULEVARD OOST TE DOETINCHEM
Als laatst in gebruik geweest als sportschool maar zeer ideaal als showroom en leisure activiteiten.

INDELING
Entree op de begane grond met directe toegang tot de kelderverdieping groot ca. 430 m2 en 1e verdieping groot ca. 720 m2.
De kelderverdieping bestaat op dit moment uit een dames en heren kleedruimte met douche faciliteit en sauna. Tevens is er op deze beneden verdieping bergruimte aanwezig.
1e verdieping bestaat uit meerdere ruimtes welke nader in te richten zijn voor meerdere doeleinden. Tevens is er een dames en heren toiletgroep aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is gelegen op boulevard oost direct bij de op en afrit van de autosnelweg A18.  Tevens is er een bushalte op enkele minuten loopafstand.

VOORZIENINGEN
- Systeemplafonds met verlichting
- Vloerbedekking
- Pantry
- Toiletgroep

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor gas, water en elektra.

HUURPRIJS
€ 75.000,- per jaar.

SERVICEKOSTEN
Het gehuurde is voorzien van aansluitingen voor gas, water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

HUURTERMIJN
5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar, verhuurder is bereid mee te denken in flexibele huur termijnen.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst n jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht