Havenstraat 128

Doetinchem
Huurprijs: Op aanvraag
Te huur
Kantoor
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 360m
  • In units vanaf 360m
  • Perceeloppervlakte ca. 700m

Omschrijving:
Te huur, ca. 360 m representatieve kantoorruimte op de 1e verdieping van een modern bedrijfsgebouw. Het geheel is gelegen op een goede locatie nabij een van de drukkere invalswegen van Doetinchem. Tevens beschikt de ruimte over voldoende parkeermogelijkheden.

Huurprijs:
Vanaf € 75,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW

Servicekosten:
Per maand zal er een voorschot bedrag worden verrekent voor energie en overige servicekosten.

Indeling:
Zelfstandige entree met intercom. Vanuit de royale entree met trap opgang naar de eerste verdieping. De 1e verdieping heeft een grote open ruimte en is voorzien van meerdere spreekkamers of kantoren. Op de eerste verdieping zijn tevens de zelfstandige toiletten en een pantry aanwezig.

Voorzieningen:
- aanwezige vloerbedekking;
- toiletgroep D+H;    
- keuken/pantry;
- cv-gas met radiatoren;
- systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen;
- aanwezige databekabeling;
- videofoon;
- screens (gedeeltelijk);
- mechanische ventilatie.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bereikbaarheid:
De ligging direct aan de regionale verbindingsweg N316, alsmede de nabijheid van de op- en afritten van de Rijksweg A18 maakt deze locatie tot  uitstekend bereikbaar.

Aanvaarding:
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

SERVICEKOSTEN
Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

HUURTERMIJN
5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar, verhuurder is bereid mee te denken in flexibele huur termijnen.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst n jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht