Bemiddeling

Vastgoedbemiddeling

Wij hebben de expertise in huis om u te adviseren op het gebied van commercieel- of maatschappelijk vastgoed. Op basis van gedegen analyses adviseren wij u hierin. Ook de onderhandelingen met een voorziene koper of de eigenaar nemen we voor onze rekening. Als vastgoedbemiddelaar nemen we actief deel in het proces waar verkoper en koper elkaar reeds kennen.

Verhuren of verkopen

Verhuurt of verkoopt u commercieel- of maatschappelijk vastgoed? Dan kunnen wij u ondersteunen. Op een verfrissende manier geven wij invulling aan iedere verkoop- of verhuuropdracht, waarbij wij vooraf met u stilstaan bij de te volgen verkoopstrategie en de marketingcampagne van uw gebouw.

Huren of kopen

Bent u op zoek naar een winkel, kantoorruimte of bedrijfsruimte? Er komt heel wat kijken bij het huren of kopen van een object. Wij begeleiden en adviseren u hierin, onderhandelen namens u en beoordelen de contracten.

Jarenlange expertise in vastgoedbemiddeling

Inmiddels hebben wij veel expertise opgedaan in vastgoedbemiddeling. Onze opdrachtgevers zijn: particuliere eigenaren en bedrijven, financiële instellingen, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en overheden.

Dankzij ons grote netwerk en jaren ervaring gaan wij graag met u in gesprek voor iedere uitdaging op het gebied van vastgoed. Ook voor taxaties, strategisch vastgoedbeheer en beleggingen. Wij zijn graag uw eerste onafhankelijke gesprekspartner.

Neem contact op

pand