Prins Bernhardstraat 46

Silvolde
Koopprijs: € 489.000,-
Te koop
Winkelruimte
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 667mē
  • In units vanaf 667mē
  • Perceeloppervlakte ca. 1157mē

Nabij het dorpscentrum van Silvolde gelegen keurig onderhouden (VRIJSTAANDE) WONING MET HOBBY-/WERK-/WINKELRUIMTE. Dit object is verdeeld in een woonhuis met tuin en is geschakeld aan een ruime winkelruimte met magazijn en heeft een eigen parkeergelegenheid voor bezoekers als ook een carport voor eigen gebruik.

INDELING
Woning (woonoppervlakte ca. 168 m2)
Begane grond: entree, hal met trapopgang, kantoorkamer, toilet, woon- en zitkamer met schuifdeuren voor toegang naar tuin/terras, keuken, bijkeuken en berging.
1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon en allen voorzien van inbouwkasten, ruime badkamer met ligbad en douchecabine, dubbele wasbakken en een apart toilet.
2e verdieping: overloop, 4e slaapkamer en zolderruimte.

Winkel
Entree, winkelruimte met kantoor (ca. 420 m2), kantine/pantry met toegang naar magazijn (totaal ca. 57 m2), hal met toilet en kastruimte.
Kelder: magazijnruimte (ca. 175 m2).

BESTEMMING
Detailhandel en wonen

VRAAGPRIJS
€ 489.000,- kosten koper

BIJZONDERHEDEN
- Het object wordt alleen aangeboden als geheel;
- Unieke combinatie voor wonen en werken dan wel hobby;
- Het geheel is goed onderhouden en instap klaar.

Silvolde is gelegen in een landelijke omgeving en heeft ruim 5400 inwoners. De markante beboste heuvel de Paasberg vindt zijn oorsprong rond de ijstijd en is een prachtig natuurgebied. In Silvolde zijn veel sportaccommodaties te vinden. Ook kent Silvolde een actief verenigingsleven en heeft een goede reputatie op het gebied van onderwijs. Naast basisscholen beschikt Silvolde over middelbare scholen, het wijkcentrum de Lichtenberg en een supermarkt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht