Innovatieweg 19

Doetinchem
Huurprijs: € 2.500,- PER/MAAND (Excl. 21% BTW)
Te huur
Bedrijfshal
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 500m
  • Perceeloppervlakte ca. 617m

Te huur op bedrijventerrein Wijnbergen te Doetinchem ca. 500 m2 bedrijfs-/opslaghal waarbij de mogelijkheid bestaat voor uitbreiding. De nieuw te bouwen bedrijfsruimte is geheel naar wens van de eindgebruiker in te vullen. In het foto overzicht zit een impressie van de mogelijkheden. Dit is nu mogelijk op de laatste vrije kavel op het fraaie bedrijventerrein "Wijnbergen" te Doetinchem.

INDELING
Bestaande bedrijfshal: ca. 500 m2
Uitbreidingsmogelijkheden: ca. 2.500 m2 met een bouwhoogte van ca. 10 m1

BEREIKBAARHEID
Het geheel is goed bereikbaar en is gelegen nabij meerdere grote bedrijven, zoals Ronden Banden, Playseats, Pas Reform en ten Vaarwerk
Tevens is het kavel gunstig gelegen nabij de snelwegen A18 / A12.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor gas, water en elektra.

HUURPRIJS
€ 2.500,- per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

HUURTERMIJN
In overleg. Kortere huurperiodes bespreekbaar.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst n jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht