Havenstraat 142

Doetinchem
Huurprijs: Op aanvraag
Te huur
Winkelruimte
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 4700m
  • In units vanaf 2000m
  • Perceeloppervlakte ca. 6500m

Te huur ca. 4.700 m winkelruimte, welke uitermate geschikt is als tuincentrum, gelegen op de woonboulevard Oost te Doetinchem, op een prominente zichtlocatie direct aan de afrit A18.
Op deze PVD zone zijn tevens gevestigd Gamma, Thuisin Van der Woude, Praxis, Carpet Right, Prominent, Wormskamp, Office Centre en restaurant My Wereld.

INDELING
Het geheel is een echte blikvanger en bestaat uit ca. 4.700 m verkoopruimte en magazijn alsmede ca. 110 m kantoorruimte op de 1e verdieping. Tevens is er nog ca. 2.000 m buitenterrein.

VOORZIENINGEN
De ruimte bestaat uit een verwarmde en koude afdeling, tevens is er een waterbassin aanwezig voor het opvangen van regenwater. Het geheel is voorzien van een sproei-installatie en watertappunten.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Verheulsweide 2008 met als bestemming Detailhandel, uitsluitend in de vorm van perifere detailhandel en detailhandel in volumineuze goederen.

BEREIKBAARHEID
Boulevard Oost is goed bereikbaar en op zeer korte afstand van de op- en afrit van de snelweg A18.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig (ca. 375 stuks) op het gemeenschappelijke voorterrein.

BIJZONDERHEDEN
- Entree met automatische deuren en tochtsluis
- Gehele buitenterrein is voorzien van omheining
- Verhuurder is bereid mee te denken in de aanpassingswensen van huurder
- Deelverhuur is bespreekbaar

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

HUURTERMIJN
5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar, verhuurder is bereid mee te denken in flexibele huur termijnen.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst n jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht