F B Deurvorststraat 6-a

Ulft
Koopprijs: € 395.000,-
Te koop
Horeca
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 320m≤
  • Perceeloppervlakte ca. 1205m≤

Op een mooie locatie in het centrum van Ulft, staat dit horecapand met bedrijfswoning en vrijstaand gebouw op een zeer grote kavel van maar liefst 1.205m≤ met enkele eigen parkeerplaatsen te koop. De huidige eigenaar heeft het horecabedrijf geŽxploiteerd als cafe met zaal voor feesten en partijen. Het werkelijke unieke zit in de achterzijde met de directe ligging aan de oude IJssel.

Het gaat hier om een in de wijde regio bekend staand cafť met een aparte (feest)zaal op een groot grondstuk. De zaal bij het bedrijf bevindt zich achter het hoofdpand. Met Eigen entree en toiletgroep.

INDELING
Hoofdgebouw met cafe van ca. 85m≤ met circa 40 zitplaatsen. Gescheiden toiletgroep, compacte keuken.  Uitbouw met mooie entree en fraaie toiletgroep. Zaal met circa 140 zitplaatsen. Kleine bergruimte.
Er is een gevelterras aanwezig aan de voorzijde met ca. 40 zitplaatsen als ook aan de achterzijde een terras met daarbij een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin gelegen direct aan de Oude IJssel. Ook bestaat er de mogelijkheid om een groter terras te realiseren aan de achterzijde.

BEDRIJFSWONING
Bedrijfswoning op de 1e verdieping met woonkamer, keuken, balkon, badkamer, toilet en drie slaapkamers. Totaal om en nabij de 75m≤.

PARKEERRUIMTE
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig als ook in de directe omgeving voldoende openbaar parkeren aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU†
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd.†

VRAAGPRIJS
EUR 395.000,- kosten koper te vermeerderen met BTW.

BIJZONDERHEDEN†
- †††Een ideale woonwerk combinatie†
- †††Voldoende buitenruimte aanwezig†

DISCLAIMER†
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht