Maak kennis met stagiair Bram

Meet Bram! Onze enthousiaste en leergierige stagiair!

Even voorstellen… mijn naam is Bram van Eggelen, het kan zijn dat je me al eens hebt gezien of dat we elkaar zelfs al eens hebben gesproken. Misschien leuk om dan ook wat meer van mij persoonlijk te weten te komen. Ik ben 19 jaren jong en woon bij mijn ouders in het kleine dorpje Varsseveld. Op dit moment ben ik bezig met mijn tweede jaar Vastgoed & Makelaardij aan Hogeschool Saxion in Enschede. De opleiding is tot nu fantastisch bevallen en hierdoor ben ik er zeker van dat ik verder wil in de vastgoed sector.

Naast studeren sla ik graag een balletje op de golfbaan. Ik heb ook in 2018 mijn ambities in de golfsport gevolgd en ben daarvoor vijf maanden naar Johannesburg, Zuid-Afrika geweest. Helaas heeft het mij qua golfniveau niet gebracht wat ik in eerste instantie had gehoopt, maar heb er wel een geweldige ervaring aan over gehouden.
 
Om mijn kennis te verbreden en mijn coronatijd zo goed mogelijk in te vullen loop ik een tijdje mee met Jeroen en Antoinet. Door het online onderwijs is er in mijn agenda veel tijd vrij gekomen en gelukkig mag ik deze tijd hier invullen bij Franken Vastgoed. De eerste dagen zijn goed bevallen en heb onderhand al de verschillende tips en tricks meekregen. Ik hoop de komende tijd nog veel kennis op te doen en met veel enthousiasme kijk ik uit naar deze periode!