3 jaar Franken Vastgoed

In een vogelvlucht neem ik je mee in de eerste 3 jaar van Franken Vastgoed.

Drie jaar geleden is het allemaal begonnen. Na een aantal jaar wist ik het zeker: ik start mijn eigen bedrijf! Dat was in augustus 2017. Nog geen twee maanden later werd mijn ‘droom’ werkelijkheid want toen richtte ik Franken Vastgoed Bemiddeling & Advies op. Ik neem je graag mee in mijn verhaal vanaf de start tot waar we nu staan en wat er nog gaat komen.

Eigen visie
In de ruim 17 jaar als gespecialiseerd makelaar bij gerenommeerde makelaarskantoren in onze regio te hebben gewerkt heb ik gezien en ervaring hoe het ‘vak’ uitgeoefend kan of moet worden. De laatste jaren voor mijn besluit ben ik gaan nadenken over mijn eigen visie als makelaar. Ik wilde graag de vrijheid hebben om zelf te bepalen hoe ik de markt zou benaderen. Kortom mijn eigen visie vertalen en deze in de praktijk brengen. Vanuit die gedachte is mijn droom ontstaan: denk je aan bedrijfshuisvesting? Dan moet je bij Franken Vastgoed zijn. Want bedrijfshuisvesting, de commerciële markt, daar had ik mij vanaf 2009 in gespecialiseerd. De zakelijke markt met als vraag en aanbod o.a. industriegronden, bedrijfsruimte, kantoren en winkels maar ook voor taxaties, vastgoed beheer en beleggingen.
 
Vertrouwen
Na de oprichting eind 2017 werd al snel duidelijk dat ik meer ondersteuning nodig had. Zo ontstond er met de komst van Antoinet naast Patricia een (h)echt team. De binnendienst was zo goed bezet en dat gaf mij de vrijheid om nog meer op pad te gaan. De afgelopen drie jaar is de markt erg actief geweest. We hebben veel mensen kunnen helpen. Dat heeft zich uitbetaald, want we worden door klanten als volwaardig gezien. Ook krijgen we het vertrouwen van onze partners; de banken, overheidsinstellingen en landelijke partijen. Die hebben we toch mooi ‘even’ aan boord gekregen. Daar zijn wij zeker trots op!
 
Vernieuwde website
We beschikken vanaf onze start al over een professionele website waarin technische koppelingen zitten verwerkt met o.a. Funda in Business. 
De huidige markt veranderd ontzettend snel, zeker op het gebied van digitale communicatie. Mede om deze reden hebben wij gekozen om onze website te vernieuwen. Door de vernieuwing voldoet onze website nog beter aan de huidige maatstaven en kunnen wij onze diensten nog beter onder de aandacht brengen.

En nog iets nieuws! De nieuwspagina waar je nu bent beland, hiermee gaan we meer leven in de website brengen. Zo ga je in de toekomst meer van dit soort blogs lezen, over de ontwikkelingen in de markt, de kennis die we graag met je delen of de bijzondere projecten waar we aan werken. Dit alles doen wij in samenwerking met onze marketing specialist. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst.

Zien we je snel terug?!

Hartelijke groet, Jeroen Franken