Verder kennis maken met Antoinet

Kom je langs bij of bel je naar Franken Vastgoed dan is de kans groot dat je mij als eerste spreekt.

Dat vind ik direct één van de leukste dingen aan mijn werk. Het contact met onze klanten. Niet voor ze werken maar met ze. In deze blog vertel ik graag wat meer over mijzelf. Ik ben opgegroeid in de Veldhoek, een buurtgemeenschap in de gemeenten Bronckhorst en Berkelland in de Gelderse Achterhoek. Inmiddels woon ik al 10 jaar samen met mijn man en kinderen in Doetinchem. Voordat ik bij Franken Vastgoed kwam, ben ik 15 jaar werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen waarvan de laatste jaren als intern accountmanager MKB. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Jeroen, die ik op dat moment nog niet kende. De klik was er meteen. Inmiddels zijn we zo op elkaar ingespeeld dat we aan een half woord genoeg hebben.

Feeling met de vastgoedwereld

Die stap zorgde ervoor dat ik min of meer vanaf de start betrokken ben geweest bij de opbouw van de onderneming. Om nog meer feeling te krijgen met de vastgoedwereld heb ik de opleiding Assistent-Makelaar gevolgd en met succes afgerond. Daarmee ben ik A-RMT gecertificeerd. In mijn rol ben ik voor klanten het eerste aanspreekpunt van het kantoor.

‘Regelaar’

Ik houd me bezig met het organiseren van bezichtigingen, het voorbereiden van de contracten en taxatierapporten en de uitvoering van diverse commerciële taken op het gebied van marketing. Kortom de ‘regelaar’ van het kantoor. Ik werk van maandag tot en met vrijdag en ben daardoor betrokken bij het volledige (ver)koop-/(ver)huurtraject. Het relatiebeheer, de creativiteit, mijn eigen inbreng, het leveren van maatwerk en de afwisseling is wat ervoor zorgt dat ik met plezier mijn werk doe. Ik vind het belangrijk om goed en duidelijk met elkaar te communiceren, samen te werken. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, elkaar begrijpen en mooie resultaten behalen.

Trots
De sfeer op ons kantoor is informeel, gezellig, plezierig maar vooral ook laagdrempelig. We houden van het persoonlijke contact. Als ik zie wat we de afgelopen 3 jaar neer hebben gezet, dan ben ik daar best trots op! We hebben een mooie klantenkring opgebouwd en we zijn er klaar voor om de rest van de markt oranje te kleuren ;-)