Koopmanslaan 31

Doetinchem
Huurprijs: Op aanvraag
Te huur
Kantoor
Kenmerken
  • Vloer oppervlakte ca. 800m
  • In units vanaf 50m
  • Perceeloppervlakte ca. 2780m

Op een prominente zichtlocatie, langs de regionale verbindingsweg ''Bedrijvenweg (N317)'', gelegen kantoorgebouw "De Admiraal". Het kantorencomplex bestaat uit 4 verdiepingen, waarvan de tweede en derde verdieping voor verhuur beschikbaar is.

INDELING
Circa 800 m2 kantoorruimte op de 2e en 3e verdieping, in overleg met verhuurder geheel naar wens van huurder in te delen en af te werken.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar zowel met openbaar, als met eigen vervoer. Het openbaar vervoer knooppunt van Doetinchem (trein- en busstation) bevindt zich op loopafstand. De op- en afritten van de snelweg A-18 bevinden zich op minder dan 500 meter.

VOORZIENINGEN
- Centrale en representatieve entree
- Lift
- Systeemplafonds met verlichting
- Pantry
- Toiletgroep
- Mechanische ventilatie
- Topkoeling

OPLEVERINGSNIVEAU
Huurder kan naar wens en in overleg met verhuurder het opleveringsniveau bepalen. De foto's met inrichting bij deze presentatie geven een voorbeeld van de mogelijkheden.

HUURPRIJS
Op aanvraag eventueel vrij van BTW

SERVICEKOSTEN
Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst n jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Vraag uw brochure aan
Captcha Code
Hint
* Verplicht